FF 136.JPG

Rotonde zet in op inclusie. Sport is een toegankelijke manier om mensen samen te brengen. Om de inclusie-gedachte verder uit te dragen stapte de Fit&Fun-afdeling van Rotonde in een internationaal uitwisselingsproject, het Erasmus+ project Inclusion4ALL.
De 4 deelnemende organisaties: Rotonde, Grup Fundació Ramon Noguera (Spanje), APGA Physical Acitivity Promotiuon Agency (Slovenië) en Primavera 85 Cooperativa Sociale (Italië) delen hun kennis, ervaring, ideeën en methodieken. Samen promoten ze vrijwillige sportbeoefening, met focus op sociale inclusie, gelijke kansen, de positieve invloed op gezondheid en gelijke toegang tot sport. 

Enquête

In het kader van dit project loopt er momenteel een onderzoek naar “sport als instrument voor een inclusieve gemeente”. Via een enquête wordt er gepolst naar je sportieve gewoonten, de moeilijkheden die je ondervindt wanneer je aan sportactiviteiten wil deelnemen en naar jouw mening over de aanpak van de deelnemende organisaties (wat betreft de activiteiten die ze hebben georganiseerd). De enquête is anoniem en de gegevens worden uitsluitend gebruikt voor onderzoek en analyse binnen het IN4ALL-project.

Meedoen?

Kan je enkele minuutjes vrijmaken om de enquête in te vullen? Klik dan hier.

Jouw bijdrage betekent voor ons een enorme meerwaarde. Bedankt!