Back to All Events

Biljarttornooi Wisselschaal Ludo Dielis


  • Rotonde 78 Augustijnslei Brasschaat, Vlaams Gewest, 2930 Belgium (map)

Rotonde, Ludentia, BC Deurne en BC Polygoon organiseren ook dit jaar de Wisselschaal Ludo Dielis, een vrij spel biljarttornooi voor volwassenen met een beperking. Het tornooi gaat door op 25 en 26 maart in de polyvalente zaal van Rotonde in Brasschaat.
Eén van de initiatiefnemers van het evenement is niemand minder dan Ludo Dielis, onze negenvoudige wereldkampioen biljarten.

Er mogen 36 spelers deelnemen aan het tornooi die op voorhand via een voorbereidingstornooi geselecteerd worden. Naast enkele individuele spelers komen de meesten onder hen van verschillende organisaties uit de regio: Rotonde (Stabroek, Brasschaat en Antwerpen), Ludentia (Brasschaat), Albe (Hoogboom), Zwart Goor (Merksplas) en De Lier (Lier).

De immer sympathieke Jelle Cleymans komt dit jaar opnieuw langs om een partijtje mee te spelen en op de finaledag komt de Vlaamse popzangeres Lissa Lewis de bekers uitreiken.

Zin om te komen kijken? Dat kan tijdens het tornooiweekend op zaterdag 25 maart en zondag 26 maart telkens van 10u00 tot 16u00 in de polyvalente zaal van Rotonde. De finale is voorzien op zondag om 15u30.

Het belooft een spannend tornooi te worden!

 

Earlier Event: February 2
Infoavond Persoonsvolgende financiering
Later Event: June 25
Zomerfeest De Vluchtheuvel