Back to All Events

Kwetsbaarheid en veerkracht

  • Theater Hemelhoeve 8 Gemeentepark Brasschaat, Vlaanderen, 2930 Belgium (map)

Op vrijdag 14 oktober brengt Gerd Claes in Theater Hemelhoeve haar theatervoorstelling Kwetsbaarheid en veerkracht. Gerd Claes is bezielster en oprichtster van de Kanteling in Schilde, een psychotherapeutisch centrum voor mensen met een beperking of chronische ziekte.

Ze heeft een voorstelling gemaakt die inkijk geeft in haar positie als zus van een broer met een verstandelijke beperking en autisme. Doorheen het stuk evolueert zij van een zus naar een moeder van een zoon met een ernstige mentale beperking en autisme en uiteindelijk naar psychotherapeute, werkend met deze doelgroep.

Verwacht je aan kracht, moed, pijn en humor in een beklijvende mix van vorming, getuigenis en theater

De voorstelling begint om 19u30 en gaat door in Theater Hemelhoeve, Gemeentepark 8, 2930 Brasschaat. Tickets zijn verkrijgbaar aan het onthaal Sterrenhuis aan €3,50 voor het Rotondenetwerk. Voor externen zijn ze verkrijgbaar bij het Cultuurcentrum Brasschaat aan €5,00.

Naar aanleiding van deze voorstelling organiseren we een inspiratiemoment om stil te staan bij de kernrelaties in de zorg, de dynamische zorgdriehoek en hoe we zelf in deze driehoek staan. Dit moment zal doorgaan op vrijdag 25 november van 19u00 tot 22u00 of op zaterdag 26 november van 13u00 tot 17u30, naargelang de beschikbaarheid van de meeste geïnteresseerden. Meer praktische info over dit inspiratiemoment volgt later.

 

 

Earlier Event: September 27
Houden van Griffelrock 2016
Later Event: November 26
Geschenkenbeurs 2016