Locaties

Rotonde vzw biedt woonondersteuning, dagondersteuning en individuele ondersteuning op verschillende locaties in Brasschaat, Kapellen, Stabroek, Antwerpen en Schoten.
De maatschappelijke zetel en administratieve diensten zijn gevestigd aan de Augustijnslei 78 in Brasschaat.

Sterrenhuis

Sterrenhuis.jpg

Sterrenhuis biedt dagondersteuning, woonondersteuning en individuele ondersteuning.
Het is de thuisbasis van het SAM-team en de Logistieke Dienstenonderneming Rotonde (LDR). Het SAM-team staat voor Samen Ambulant Mobiel en biedt individuele ondersteuning. Het LDR focust op het inschakelen van cliënten bij de logistieke ondersteuning van Rotondemedewerkers.
Ook het Open Gezondheidshuis Rotonde (OGR), waar je terecht kan voor therapieën, vorming, vrije tijd, sport en vakanties is er gevestigd.

Augustijnslei 78
2930 Brasschaat

De Vluchtheuvel

DSC_0170.JPG

De Vluchtheuvel biedt dagondersteuning, woonondersteuning en individuele ondersteuning.

Laageind 32
2940 Stabroek

Meander

Foto Meander.png

Op zorg- en buurtboerderij Meander kan je terecht voor dagondersteuning, aangepast paardrijden en therapeutisch paardrijden. Meander werkt rond natuur en natuurbeleving.
Meer info via de website van Meander.

Holleweg 43
2950 Kapellen

Kwartier Noord

Perron Noord 3.jpg

Kwartier Noord is een plek waar Rotonde actief samenwerkt met partners in welzijn en sociale economie. Je kan er terecht voor dagondersteuning gericht op arbeid, beleving en recreatie.

Licht Vliegwezenlaan 7-11
2930 Brasschaat

Dagcentrum DAG

IMG_0574.JPG

Dagcentrum DAG maakt onderdeel uit van Rotonde vzw. DAG biedt een ruim aanbod aan dagondersteuning. De stadstuin vormt er een leuke link met de buurt.

Groenendaallaan 379
2030 Antwerpen

Inclusief Wonen op verschillende locaties

Inclusief wonen 2.jpg

Op verschillende locaties in Brasschaat, Stabroek, Antwerpen en Schoten biedt Rotonde Inclusief Wonen aan. Bijkomend wordt er steeds gezocht naar uitbreidingsmogelijkheden.